Fejhallgató-mikrofon probléma, valakinek hasonló volt már, esetleg tudja a megoldást?
A minap vettem egy Zalman ZM-HPS300 fejhallgatót. A probléma az lenne hogy a mikrofon és a fejhallgató nem működik egyszerre. Ha csak az 1ik van bedugva, akkor tökéletesen működik.
Ha előre dugom be: Egyszerűen nem tudja érzékelni mindkettőt. Amíg 1 van bent semmi gond. Amint bedugom a másikat, másodpercenként írja ki, hogy csatlakoztattam valamit aztán meg hogy eltávolítottam valamit.
Ha hátra dugom be: Itt ugyan nem cseszekedik azzal hogy kihúztam-bedugtam, viszont ha a mikrofon is be van dugva a jobb oldala recseg. Nagyobb hangerőn mind a 2.
A fejhallgató másik mikrofonnal és a mikrofon másik fejhallgatóval tökéletesen működik. Másik géppel még sajnos nem volt alkalmam kipróbálni.
Valakinek ötlete?
Máig ezt sem zártam ki. Igaz, hogy új termék, de ettől függetlenül lehetnek hibás termékek.
Ma azonban alkalmam nyílt kipróbálni 3 másik számítógéppel és mindegyiknél működött.
Ezek tudatában valakinek valami ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!