Mit ajánlotok egy processzor teljesítményével kapcsolatban?
Normál (böngészés, HD filmek, képszerkesztő programok)
használatra szeretném, vagyis semmi megerőltető játékok és programok nem lesznek. 4 magos 4x2.05 Ghz-es elegendő ezekhez? Természetesen ár-érték arányt figyelembe véve. Ha tapasztalatok szerint megfelelő ez a ghz is, akkor nem erőltetném a nagyobb teljesítményű megvásárlását.
Ebbe szándékosan nem akartam belemenni, mert akkor kezdhetnénk a cache méretének körülírásával, vagy a CPU generációjával is. Jó lesz az, én azt mondom! ;-)
Vegyük figyelembe viszont, hogy remélhetőleg a legújabb programokat használ, és Win10 oprendszert, ami gazdaságos erőforrás használattal bír, főleg a win7-tel szemben.
Ezek a versenyzők.
A jelenlegi (régi) gép lassúságát már unom. Jó lenne hdmi-vel kapcsolódni a HD tv-re is, hogy közben azon hd filmeket is tudjak nézni. Ha jól tudom az első kettő linken található konfigurációban lévő asus alaplapon van csak HDMI csatlakozó port. A többin is lehetséges, vagy csak külön hardverrel?
Amire írtad, hogy használni fogod, én egyáltalán nem javasolok a mai világban AMD konfigot. (Bár ezért sokan meg fognak kövezni nyilván.)
Egy csendes, kis fogyasztású, de mégis erős i3-as szett, viszonylag olcsón kihozható. Az lenne való neked úgy gondolom.
ez csak egy példa, nem akarok reklámozni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!