Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassú a Windows Update?...

Miért lassú a Windows Update? (Windows 7)

Figyelt kérdés

Az automatikus frissítések ki vannak kapcsolva (mert az svchost.exe állandóan 70% RAM-ot eszik), de mikor elindítom a Windows Update-t, akkor nagyon lassan tölt le, és lassan is keres frissítéseket.

A géppel nincs gond(4GB RAM, i5 proci), most lett újra telepítve épp ezért kéne lefrissítenem, a Windows természetesen eredeti.

A nettel sincsen baj, 120Mb/s a letöltési sebesség.

Konkrétan amúgy a frissítések keresése is 4-5 óra, bármely időpontban próbálom. Egyszer hagytam, hogy keressen, 220 frissítést talált, elindítottam a letöltést, de 5 óra alatt 0%-ig jutott, pedig csak 1 GB körüli volt.

Mi lehet a baj?

Előre is köszi a segítséget.

2015. okt. 17. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen. Én tegnap raktam újra a rendszert, kb.6 órán keresztül keresett frissítéseket. Este leállítottam és ma folytattam, végül is felrakta az összeset. Türelem!
2015. okt. 17. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ez. Van, hogy fél napig is tartott.
2015. okt. 17. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem egy ilyen,hanem a Windows 10 update dolog miatt van ez.Benne van a frissítésekbe a telepítője amivel el lehet sz.rni majd a jelenlegi rendszert.Aki nem ért hozzá fel is rakja azt jön sírni,hogy szar lett a 10es,mivel azt csak tiszta telepítéssel szabad felrakni.

Ezzel is erőltetik az új rendszer használatát amúgy..

Itt utána tudtok olvasni ennek a dolognak,mások is írták,hogy egész éjjel ment az update a nagy semmire,egyesek kikapcsolták... Jó ötlet..

[link]

2015. okt. 17. 22:24
 4/5 A kérdező kommentje:

#3:

nekem nincs ezzel gondom, ma megoldottam a problémát.

Amúgy a win10-es frissítés nem volt ott a talált frissítéseknél.

2015. okt. 18. 18:16
 5/5 anonim válasza:
Nekem is elég lassú, ez ilyen 86MB-ot reggel 9-től másnap reggelig frissített (mert este bent hagytam a gépet egy GTA letöltésre...)Csak várj és majd elkészül.. meg úgy van kitalálva, hogy ne zabálja a netedet.. max 100-200kb/s-al frissít.. talán picit több
2016. szept. 18. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!