A Call of Duty 4-ben a chat valahogy elmozdult, és nem tudom visszaállítani. (? )
Figyelt kérdés
Kérdeztem játékosokat, azt mondták, hogy a chat az állandó helyen van. a grafika változásával tudom csak növelni/csökkenteni a méretét. Viszont ahogy én tudom, nem állítottam el grafikát, és a chat elmozdult egyik pillanatról a másikra.. lehet hogy valami billentyűkombináció hatására, ám én nem emlékszem mit nyomogattam akkor.. valaki tudna segíteni ebben?
Egyébként a bal felső sarok fele mozdult el, konkrétan felcsúszott..
2015. okt. 17. 14:23
1/3 anonim válasza:
töröld ki a játék mappából a cfg-t
újra kell majd állítani felbontást meg billentyűt, de az is elv visszakerül majd az eredeti helyére.
de azért előtte másold le, ha nem jó ak csak visszarakod és nem kell újra beállítgatni.
2/3 A kérdező kommentje:
A legnagyobb problémám az, hogy erre nem reagál semmit. mintha semmit nem csináltam volna. egyébként ez nem csak most probléma.. hanem pl mikor Key-t cseréltem, akkor sem reagált rá.. mindenem megmaradt és ugyanúgy nemtudtam belépni a szerverre. valami nagyobb baj lehet vele.
2015. okt. 17. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!