Milyen ultrabook-ot ajánlotok?
Szeretnék hosszabb távra gépet venni, de fontos a hordozhatóság. Egyetemre kéne, azon belül is gazdasági szakra, szóval nem videót vágnék meg PS. World, Ppt, internetezésre kell.
A MacBook Air 13" nézegettem és az lenne a kérdés, hogy milyen alternatívák lehetnek ultrabook kategóriában. Nézegettem a Zenbookot is, tetszik, de aggaszt a melegedése a M proci miatt.
Illetve szerintetek egy új ultrabookba elég 4 gb RAM az említett felhasználási területekhez? A 128Gb SSD-vel még ki is tudnék egyezni, mert van egy 1Tb külsőm.
Válaszaitok előre is köszönöm.
Esetleg még ezt találtam: [link]
Vélemény? vagy nem érdemes +80-at kiadni +4GB RAM és +128Gb SSD-ért?
A nagyobb tárhely mindig jól jön. De hol kapsz 300e-ért MBA-t? Azt írtad, hogy +80e-ért. Ez meg 380e. Az alapára 360e-ről indul.
Amit linkeltél az nem biztos, hogy új. Plusz kérdéses, hogy milyen garancia van rá. Ha csak bolti, akkor ezt nem biztos, hogy érdemes megvenni. Ha gyári apple garanciával adják, akkor már el lehet rajta gondolkodni.
Alap Air most diák nélkül is 300k. 128GB SSD, 8GB RAM.
Nem tudom diákkal most esetleg lehet-e még olcsóbb...
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!