El, de előre összerakott gépet nem szabad megvenni.
2015. okt. 17. 11:29
2/13 A kérdező kommentje:
miért? barátom is úgy vett új gépet..
2015. okt. 17. 11:31
3/13 anonim válasza:
elég buta volt ! miért mert ha itt össze rakja valaki neked alkatrészenként egy normális pc boltban akkor valamivel jobbat ki lehet hozni belőle . a pentium procit preferálom mivel még egy g1840 is annyi fps -t hoz ki mint egy nem hőzott fx 8320/8350 cs go-ban .
gtx 750 ti -vel van egálban ez r7 360, viszont pár ezressel olcsóbb az utóbbi . a lényeg bőven meg adja azt az fps-t ami a játékhoz szükséges. egy jó egeret is szerez be ha nincs mondjuk logitech g100s.
2015. okt. 17. 11:55
7/13 A kérdező kommentje:
Rendben ezt értem! de ha mindenképpen ezt a gépet szeretném megvenni akkor elviszi igaz? :)
2015. okt. 17. 12:21
8/13 anonim válasza:
mindenképpen ne vedd meg !!! össze írtam egyet ! abban a gépben amit linkeltél egy ócska videó kártya van nem játékra való éppenséggel . milyen képfelbontáson szeretnél játszani hogy 100+ legyen 800x600 ba ? vagy minimum hd-ban de full hd lenne a legjobb ?! akkor azt veszed amit össze írtam 12 évesen ne akarj okoskodni le lett írva a vélemény meg kellene fogadni talán !
2015. okt. 17. 12:36
9/13 P.O.C. válasza:
Már mondtuk, hogy elviszi. Az hogy hogyan az már a te gondod. Játszható sebességű lesz, vagyis hozza az 50 körüli FPS -t. De Online játékoknál ez rohadt kevés.
Ezért érdemes megfontolni a gép építés lehetőségét, picit drágábban már olyan géped lehet, ami gyorsabb, időtállóbb és ér is valamit a játékok terén.
Az előre összerakott gépeken túl nagy az árrés, csak a műszaki analfabéták szokták megvenni.
2015. okt. 17. 12:37
10/13 anonim válasza:
Elviszi, de ne varj csodat. Termeszetesen vedd meg az osszerakottat ha maceras kulon vasarolni, csak ne visits a mikrofonba ha az fps drop miatt bekapsz egy-egy fejest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!