Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » LG L70 gyári beállítások?

LG L70 gyári beállítások?

Figyelt kérdés
Megtaláltam hogy hogyan lehetne megcsinálni, csakhogy nem találtam pont az én telómra ilyet....próbálkoztam már hogy az összes gombot egyszerre lenyomtam meg minden ilyet, de nekem bekapcsol vagy pedig semmitsem csinál..SÜRGŐS LENNE!!

2015. okt. 16. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit te próbáltál csinálni, az a Hard Reset. Ezt leginkább akkor szokták alkalmazin, ha már el sem indul a telefon.

A gyári visszaállítást a beállítások menüben éred el. Minden utólagos adat és program veszni fog róla, visszaáll a gyári állapotra, mint amikor megvetted.

[link]

2015. okt. 16. 23:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már sikerült megoldanom....de az benne volt a pakliban, hogy az összes képem és minden ami a telóba volt az elveszett.
2015. okt. 23. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!