Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megháborodott a PC-m! Ezekre...

Megháborodott a PC-m! Ezekre a problémákra megoldások az újrarakáson kívül?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra:

- Nem érzékeli a webcamot.

- 5-8 perc alatt mutatja meg, mi van a sajátgépen (addig ott gurulgat a lámpa -.-)

- Nem mutatja a hálózatokat, de a net az megy.

- A programok végigpróbálása után meglepve tapasztaltam, hogy a pintet nem nyitja meg, csak futtatás mint parancsal. Ott minden műkszik, kivéve a mentés és a méásolás. Olyankor hibaüzeneteket dobál. Minden más priogi jól működik.

- 3 víruskeresőt is futtattam, de semmi eredmény.

Lehet, hogy a vírusírtó nyírt ki valamilyen alap köteget? Ez a vége, ami eszembe jutott, de nem vagyok hozzá egy nagy zseni, csak egy sima felhasználó.

Kérlek CSAK olyan írjon, aki tudja mit beszél, mert vaktában én is tudok lövöldözni.

A segítséget előre is köszönöm.

2015. okt. 16. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy viselkedik a géped mint az enyém, amikor formázás után nincsenek fent az alaplapi driverek. Lehet valami oknál fogva azok sérültek meg, próbáld meg felrakni őket.

De amúgy 90%-ot adok arra, hogy újra kell raknod a géped. Adatmentésre felkészülni, ebből formázás lesz.

2015. okt. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!