Laciku 02 kérdése:
Van olyan kábel hogy az egyik végén IDE csatlakozó van a másik végén Sata?
Figyelt kérdés
Az alaplapon IDE van és az dvd irón SATA csatlakozó van.Van valami megoldás?2015. okt. 12. 16:09
1/3 anonim válasza:
kábel nincs, de átalakító elektronika van.
Én 1x vettem 1-et de nem nyűgözött le.
2/3 anonim válasza:
Ilyen kábel nincs, hiszen az adatátviteli metódus és a sebesség is más, tehát nem lehet direktbe átalakítani. Létezik adapter, amit be tudsz közibük kötni, de én nem javaslom, mert sebességvesztést szenvedsz vele.
Egyébként nem létezik, hogy nincs az alaplapon Sata, vagy akkor ez egy nagyon régi alaplap.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, De van az alaplapon négy sata, de az egyik elromlott és van rajta egy felesleges IDE csatlakozó és ezért gondoltam hogy az írót bekötném valahogy.
2015. okt. 13. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!