Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit is értenek nyomtatási...

Mit is értenek nyomtatási előkészítésen manapság? (Alkalmazott Grafika) Ebook ötlet esetleg ami ezt részletesen leírja?

Figyelt kérdés
Hali, szerettem volna megtanulni hogy mi is ez. Ugyanis már több helyen kerestem hogy pontosan mi is számít nyomtatási előkészítésnek de mivel még nem csináltam konkrét munkát így fogalmam nincs róla hogy esetleg mit értenek ezalatt. Annyit tudok h cmyk-ban kell lennie a pdf vagy tiff filenak. Valamint hogy fel kell tenni rá a kifutókat és jeleket... valami ötlet esetleg ahonnan megtudnám tanulni? egy könyv v. e-book? ami részletesen leírja mire kell még ügyelni ilyenkor egy grafikusnak. Köszi a válaszokat

#nyomtatás #grafika #nyomtatási előkészítés
2015. okt. 11. 21:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!