Nehéz a laptopom, de minden hétvégén hazajárok és jó lenne egy tablet netezgetésre, néha egy filmet megnézni ami alatt nem szakad le a vállam :) eddig samsungot próbáltam ki, de sajnos az nagyon akadt és fagyott szimpla böngészésnél is, ezt szeretném elkerülni. Az LG G-pad 8.0ról olvastam hogy jó, tényleg nem akadozik? Nekem képekről nagyon kicsinek tűnik, tényleg az vagy jól használható?
Játszani nem szoktam, nem terhelném millió alkalmazással, csak a már említett net és film miatt kellene. Kinek milyen vált be?
#1.Te valószínűleg nem értesz hozzá.40K-ért már van olyan amin nem akadozik a droid és szépen viszi a játékokat.Amit érdemes venni:ASUS,Lenovo,Goole Nexus esetleg Acer.
2015. okt. 11. 09:23
5/12 anonim válasza:
2. vagyok. Hallottam. Autózok egész nap. Úgyhogy teljesen mindegy meddig bírja.
2015. okt. 11. 09:23
6/12 anonim válasza:
ahha 70 k ért vettem androidos telot kb 3 honapig nem akadt aztán igen szoval ha az elején nem is majd fog akadni kidobálni az appokbol stb
2015. okt. 11. 09:47
7/12 anonim válasza:
#6.Mert nem samu-t kellet volna venned.Meg nem abból kell kiindulni.Középkategóriában LG-t vagy Motorola-t érdemes venni.Tablet esetén olcsóbb és jobb a minőség.(persze nem a kínai noname szemetekre gondoltam a tesco-ban)
2015. okt. 11. 10:35
8/12 anonim válasza:
mert a samsunggal mi a gond? mintha az lg jobb lenne
2015. okt. 11. 10:38
9/12 anonim válasza:
#8.A probléma az hogy az alsó és középkategóriában szemeteket gyárt.Az LG középkategóriás telefonokkal nincs probléma,volt szerencsém kipróbálni egy G2 mini-t és kifogástalanul működött és a többi telefonról sem halottam rosszat.Míg a Samsung-ról meg igen.Rövid támogatás(nem adnak ki frissítést,de ezt a Sony is így csinálja),optimalizálatlan mert csak csúcskategóriás telefonokra sikerül jól de azok közül se mind1-nek.Amúgy volt Samsung-om és elmondanád nekem hogy miért laggol a menü és hogy miért lassul le egy hónap alatt?Azelőtt pedig gyors volt.Gyári visszaállítás után meg nem nyitotta meg a play áruházt mert "leáll".De én nem csak a telefonom alapján ítélkezem.Meg szerintem 80K alatt is kapsz normálisan telefont márkától függetlenül de ugyan úgy kifoghatsz sz*rt is.
2015. okt. 11. 11:13
10/12 anonim válasza:
egy s3 az is csucs kategoria volt igaz h nem most de az volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!