Melyik onlnie bankszámla a legjobb ebay-hoz?
Ebay-on szeretnék vásárolni átutalással.
Még csak most ismertem meg az oldalt, ezért érdekelne nektek milyen véleményetek van róla..
ÉS a fő kérdésem az lenne hogy az FHB banknál vagyok és az erre nem jó ,de vannak online bankszámlák pl. paypay ha jól tudom meg még1 pár ,és azokkal lehetne vásárolni az ebayon,és hogy azok közül melyik a legjobb,illetve hogy ott 100% biztonságban van a pénzem ugye?
Nem tűnhet el semmilyen indokkal sem..(mármint az online számlám) vagy virtuális számlának van írva azt hiszem :)
2. hozzászóló
Most ez nem teljesen tiszta ,akkor kiválasztom mi kell megadom a kártyaszámot meg a 3jegyü számot és akkor FHB-s kártyával tudok venni?
Más nem is kell?Csak mert én úgy értelmeztem (annyira nem értek hozzá) hogy kell ehhez még egy másik számla mert az FHB-s nem volt feltűntetve hogy azzal is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!