THOMSON ST780 router beállítása?
2 gép van rákötve, 5MB/1MB-es t-home net.
Az a problémám, hogy felezi a netemet, letöltés max 400kb/s, feltöltés meg még rosszabb, 10 kb/s körül mozog(korlátlanra van állítva).
De hiába felezi, ha a másik gépen megy töltés vagy valami az ugyan úgy leterheli az én netemet is.Azt szeretném elérni, hogy ne legyen semmiféle korlátozás, és maximálisan kitudjam használni a net adta lehetőségeket ha a másik gépp épp nem megy.
A router beállításokba betudtam menni, de hogy onnan hogyan tovább azt nem tudom:/
A t-homenál nincs 5/1-es net. Ha Alap csomag akkor 5 Mbps a letöltés, 500 kbps a feltöltés. Azaz a letöltésed valahol 640 KB/s a feltöltésed 60 KB/s kell hogy legyen. Ha van IPTV-éd akkor kapcsold ki a STB-okat és mérd le a sebességet
Ha egy gépet használsz akkor megvan-e a sebesség. Ha nincs akkor hívd a 1412-őt. Ugyanis meg kéne lennie az egész sebességnek ha csak egy gépet használsz. Adsl-nél előfordulhat hogy távol vagy a központtól és nem tudják nyújtani a sebességet.
Igen, a csomag az amit te írtál, elírtam.
a letöltés 3.12, feltöltés 0,10.Ezt nem értem én se, ha kivan húzva a kábel a másik gépből még akkor se a teljes sebességet kapom.Ismerősnél egy utcával arrébb simán megvan a ~60 kbs feltöltés + gyorsabb letöltés, a szitu ugyanaz, mondjuk más routerja van.Annó a t-homesok állították még be, de nem én voltam itthon szóval nem tudom, hogy csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!