Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » THOMSON ST780 router beállítása?

THOMSON ST780 router beállítása?

Figyelt kérdés

2 gép van rákötve, 5MB/1MB-es t-home net.

Az a problémám, hogy felezi a netemet, letöltés max 400kb/s, feltöltés meg még rosszabb, 10 kb/s körül mozog(korlátlanra van állítva).

De hiába felezi, ha a másik gépen megy töltés vagy valami az ugyan úgy leterheli az én netemet is.Azt szeretném elérni, hogy ne legyen semmiféle korlátozás, és maximálisan kitudjam használni a net adta lehetőségeket ha a másik gépp épp nem megy.

A router beállításokba betudtam menni, de hogy onnan hogyan tovább azt nem tudom:/

2010. márc. 15. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:

A t-homenál nincs 5/1-es net. Ha Alap csomag akkor 5 Mbps a letöltés, 500 kbps a feltöltés. Azaz a letöltésed valahol 640 KB/s a feltöltésed 60 KB/s kell hogy legyen. Ha van IPTV-éd akkor kapcsold ki a STB-okat és mérd le a sebességet

[link]

[link]

Ha egy gépet használsz akkor megvan-e a sebesség. Ha nincs akkor hívd a 1412-őt. Ugyanis meg kéne lennie az egész sebességnek ha csak egy gépet használsz. Adsl-nél előfordulhat hogy távol vagy a központtól és nem tudják nyújtani a sebességet.

2010. márc. 15. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, a csomag az amit te írtál, elírtam.

a letöltés 3.12, feltöltés 0,10.Ezt nem értem én se, ha kivan húzva a kábel a másik gépből még akkor se a teljes sebességet kapom.Ismerősnél egy utcával arrébb simán megvan a ~60 kbs feltöltés + gyorsabb letöltés, a szitu ugyanaz, mondjuk más routerja van.Annó a t-homesok állították még be, de nem én voltam itthon szóval nem tudom, hogy csinálták.

2010. márc. 15. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs IPTV-m az lemaradt.
2010. márc. 15. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az első válaszban írtam, hívd a 1412-t internetes hibabejelentés, kelleni fog az MT-azonosítód (számlán rajta van) és a mért sebességek, jelentsd be, hogy ennyi a sebesség és nézzenek utána, hogy mi a hiba oka.
2010. márc. 16. 08:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg felfogom hívni, de router végülis nem játszhat akkor szerepet ebben, hogy lassabb?
2010. márc. 16. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem játszhat szerepet, de a Thomson ST780 a T-com tulajdona ha rossz, az ő dolguk kijavítani, vagy kicserélni.
2010. márc. 17. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!