Peterr80 kérdése:
Far cry 4 ben mivel lehet hasalni, feküdni? Billentyüzet alap beállitáson van.
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 17:52
1/3 anonim válasza:
Semmivel! A c vel guggol és annyi! Az egyben lehetett csak hasalni!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy egy ilyen játék hogy rendelkezhet egy ekkora hiánnyal. Mert ez szerintem az. Szinesebb lenne a játék tôle szerintem. Lopakodásnál is és mesterlövész puskánál is hatékony lehetne. Úgy löni egy szupet távcsöves fegyverrel hogy nem lehet hasalni, nincs alátámasztás....... nehéz elhinni, de kénytelen vagyok mert nem találtam és most kiderült, hogy nincs is :(
2015. okt. 8. 18:04
3/3 anonim válasza:
Ha guggolsz egy bokorba nem látnak. Ha távcsövessel leszel, akkor bal sift és visszatartja a levegőt. Lehet hangtompítóssal aprítani. Am jó game. :) kétszer toltam ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!