Mortal kombat x androidban hogy lehet megszerezni a johnny cage ninja meme skint?
Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 19:34
1/6 anonim válasza:
Attól függ, megvan az eredeti játék? (Pcn vagy konzolon?)
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs, androidon van. Meg olyan dolgok érdekelnének, hogy lehet növelni a szintet a karaktereken? Csak úgy, ha újra megveszem?
2015. okt. 14. 10:58
3/6 anonim válasza:
Ha meglenne a játék, akkor azzal tudnád unlockolni. Így is meg tudod szerezni Test your Luckból, csak ehhez minden nap játszanod kell. Minél több napot játszol zsinórban, annál nagyobb esélyed lesz hogy találsz egy Ninja Mime Johnnyt, egy Farmer Jaxet, egy Injustice Scorpiont vagy egy Klassic Kitanát.
4/6 anonim válasza:
A másik kérdésre a válasz pedig igen, meg kell őket többször venni (7 a maximum) és így minden fúzióval erősebbek lesznek.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, csak azt nem hofy hogyan szerzek annyi soult?
2015. okt. 17. 15:03
6/6 anonim válasza:
Kemény munkával... :/
Minden nap megcsinálod a bónusz feladatokat, sokat Faction Warozol, hogy nagyobb jutalmat kapj hétvégén... Ennyi.
Én pl. egész nyáron a Netherrealm Packre gyűjtöttem (850 soul), de megérte!
Most meg a Demolition Sonyámat fúziózgatom, az is több, mint 300 soul, és már 4esen van. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!