Letiltott iPhone. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja vettem egy telefont, a Macximum nevű boltból. Bontatlan volt. Ma letiltottak. Észrevettem hogy az adás vételi szerződésen mas imei szám feltuntetve mit a telefonon. Ez mi? Ezzel mit lehet tenni? Buktam a telefont?2015. okt. 7. 19:11
11/16 anonim válasza:
"iPhone 6-bol van 128 gb-os modell, mar nem azért. Nézz utana."
Nincs mit utananezni, iPhone 6-bol nincsen 128 GB-os modell:) Az iPhone 6 Plus-bol van.
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Volt 128-as is.
2015. szeptember 9-én az Apple kivonta a forgalomból a 128GB-os modellt. Most már csak 64-es van mindkettőből.
14/16 A kérdező kommentje:
Peldanak okáért: [link]
Persze ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem egy 'nem letezo' telefont vettem, hiába van itt az okoskodás.
Egyebkent a problémám megoldodott, a normális válaszokat köszönöm.
2015. okt. 10. 07:29
16/16 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy nincs letiltva csak a kártya ment tönkre, kicsereltek es most ujra jo minden :)
2015. okt. 10. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!