Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez jó egér-billentyű kombináci...

Ez jó egér-billentyű kombináció lenne?

Figyelt kérdés

Billentyű:

[link]

Egér:

[link]

Főként játszanák vele de csak hobbi szinten :)

2015. okt. 7. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Ilyen kinai szarokkal akarsz jatszani? 2 het alatt tonkremennek.

Logitech vagy Microsoft a teherbiro input cuccok.

2015. okt. 7. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő formatervezett hulladék, egyik sem ajánlott.
2015. okt. 7. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Két logitech egerem volt, az első 11k, 1 évet bírt, a második 18k, az fél év után már szenvedett, a konstrukciós hibákról nem is szólva. Előtte mindig olcsó szar egereim voltak(legdrágább talán 5-6k körül, billentyűzettel együtt!), és 2-3 évet simán kibírtak. Soha többet.

2015. okt. 7. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:

DE ez nem gamer egér, csak annak van hirdetve. A DPI sem lényegesen nagyobb egy 800 DPI irodaitól, Polling Rate még alacsonyabb, vagy legfeljebb ugyanolyan, mint más hasonló árú. A gyorsulást nem is említem. Nem ér semmit.

A billentyűzet pedig azért ér 4 ezret, mert kapott háttérvilágítást meg 5 extra gombot.

2015. okt. 7. 17:04
 5/10 A kérdező kommentje:
De nem vagyok én annyira Gamer csak hobbiszinten játszok..
2015. okt. 7. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem jó egy megbízható irodai egér? Csak a külső számít, a tudás semmit?
2015. okt. 7. 18:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát ajánljatok valamit akkor nekem mind1 csak kérdeztem hogy jó lenne-e de ajánlásokat is elfogadok valahogy ebben az árkategóriában :)
2015. okt. 7. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában nincs jó gamer periféria, ez irodai szint.
2015. okt. 7. 18:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Es esetkeg egy Cooler Master Devastator? Az nem sokkal drágább :)
2015. okt. 7. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Tesztek alapján ugyanúgy 125Hz válaszidő, ugyanúgy 25ips, ugyanúgy nem jó... Világít és ennyi. Mármint az egér.
2015. okt. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!