Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le és miért sötéted...

Miért fagy le és miért sötétedik be a képernyő? Valaki segítsen.

Figyelt kérdés
Windows Xp- számítógépem van és 5 percenként vagy lefagy vagy fekete lesz a képernyő, és csak újraindítással tudom vissza "kapcsolni" és úgy sem szokott beindulni csak néha. Mit lehet tenni?
2010. márc. 14. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem akkor csinált ilyet amikor gond volt a vidikártya dugójával

kicsit megmozgattam mindent, kihúztam, bedugtam az alaplapba a kártyát, és megjavult.

2010. márc. 14. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Futtasd csökkentett módba (indulásnál F8) és indíts el egy víruskeresést Avast-al esetleg egy bootidejű víruskeresést.

Ha semmi nem segít akkor Windows újratelepítés.

2010. márc. 14. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

-Lehet kicsúszott a videókártya a SLOT-ból, kapcsold ki a gépet, és kicsit told vissza...

-Vagy lehet vírus.

-Vagy elavult a videókártya driver. Tudd meg a videókártyád PONTOS nevét, és keresek hozzá, vagy ha Te is tudsz, akkor...

-Fúvasd ki a gépet... (kompresszorral)

-Szedd ki a processzort, majd hőelvezető-ragasztóval, nyomj egy picit a procira és rakd vissza óvatosan. (boltokban lehet kapni, olcsó, és jó)

-Reseteld a monitort. Húzd ki és dugd vissza...

-Tedd fel újra az Op.Rendszeredet...

Szívesen!

2010. márc. 14. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2010. márc. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!