Mi hiányozhat erről a kölcsönkapott sz. Gépről?
Az enyém tönkre ment és kaptam ezt a gépet. De nem tudok meghallgatni semmit mert azt sem tudom, hogy van-e rajta hangkártya. Most nincs időm beszélni azzal, aki adta a gépet. Ezért szeretném megkérdezni, mit töltsek le ahhoz, hogy a Youtube-n zenét hallgathassak, vagy a rádió hangtárából visszahallgassak valamit. Laikusként nem tudom megnézni, mert nem ismerem fel hogy néz ki egy hangkártya. Van három színű kis kimenet a hangszórómnak. Milyen színűbe kell, hogy dugjam a banándugót? Bármelyiket kipróbáltam nem működött. Nincs hang. A Rózsaszínű kimenetben viszont recsegést hallottam, mikor érintkezett a dugóval.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Esetleg nincs feltelepítve a hangkártya illesztőprogramja. A jobb alsó sarokban, az óra mellett van egy kis hangszóró ikon? Ha van, akkor fel van telepítve. A hangszóróra kattintva feljön a hangerő szabályzó, ott állíthatod a hangerőt.
Ha nincs, nézd meg az eszközkezelőben, hogy jelzi-e a hangkártyát. Vagy esetleg valamelyik eszköz mellett nincs-e sárga felkiáltó- vagy kérdőjel. Ha ilyet látsz, akkor kell az illesztőprogram. Az alaplap gyártójának a honlapjáról letöltheted.
leveszed a gép oldalsó burkolatát, az esetek többségében rá van nyomtatva az alaplapra
Másik lehetőség hogy letöltöd az aida64 nevű programot, telepíted, és futtatod
Harmadik lehetőség, CPUZ program.
Köszi szépen.
Inkább letöltöm az aida64 programot, vagy a CPUZ programot, mert a múltkor is alig bírtam visszatenni az oldallapot.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!