Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megérné Windows 10-re váltani?

Megérné Windows 10-re váltani?

Figyelt kérdés

megérné windows 10-re váltani?

ha nem tetszik bármikor visszaválthatok win. 7-re?

kérlek segitsetek

2015. szept. 27. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Megoszlanak a vélemények. Milyen a géped? Ha régebbi, akkor lehet jobban jársz a 7-tel.
2015. szept. 27. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Sokadik ilyen kérdés.

A válaszom:nem mert még kiforratlan.De lehet hogy valakinek jó.

2015. szept. 27. 21:44
 3/8 Komplikato ***** válasza:
Ha upgrade miatt kérdezed egy hónapig (vagy 28 nap?) lehet downgrade-el visszatenni az előző rendszert. Ha nem upgrade, akkor nincs korlátozás, viszont akkor elvesznek az előző rendszer alá telepített programjaid, tehát újra fel kell rakni mindet. Mivel tele a web olyan tesztekkel ami szerint nem túl új gépek gyorsabbak vele mint a W7 és W8 rendszerrel, nehéz erre bármit mondani, mivel ezeket hozzá értők csinálták, mezei user meg lehet nem tud mindent úgy beállítani, hogy ne legyen nála lassabb. Sokak szerint az első nagyobb javítás csomagot érdemes megvárni a váltással, talán novemberben jön vagy október végén. Abban pl. kijavították a Start menü hibáját is. (Van kint nem publikus verzió belőle.)
2015. szept. 27. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:

töbnyire új a gépen mert nemrég lett belerakva +2 GB Ram

mert 1 volt és egy ati readon x 3000 videokártya de akkor megvárom a novembert

2015. szept. 27. 21:56
 5/8 A kérdező kommentje:
bocs hogy később szólok de irhatok sok félét ki fogom keresni :) de nekem elég egy igen vagy egy nem mert nem kicsit értek ehez
2015. szept. 27. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Még rá érsz vele.
2015. szept. 27. 22:24
 7/8 b4r4thg ***** válasza:
Ha gépigényt megnézed, és elbírja a géped a 10-est, akkor szerintem IGEN, érdemes váltani.
2015. szept. 28. 08:19
 8/8 kovixxl válasza:

Én az 5 éves Acer laptopomra tettem fel mivel a win 7 el már alig tudtam valamit csinálni rajta olyan lassú volt.

De most hogy win 10 van rajta még a gamer pc-nél is gyorsabb, ráadásul novemberben jön ki egy nagy frissítés tehát IGEN

2015. szept. 28. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!