Mit kell csinálni ahhoz, hogy a gúgl keresőben láthassam a fényképeim?
Csináltam a településemről fényképeket és azt szeretném ha valaki rákeres a névre,kulcsszavakra akkor az én fényképeim is ott legyenek.
Hova kell feltölteni a fényképeket,mit kell csinálni, hogy ily módon láthatóvá váljanak?
Lehetőleg a keresési találat elején.
Ide töltsd fel ! Ha megjelölöd, hogy a térképen hol található a fotó (földrajzilag) akkor nagyobb nézettsége lesz.
tudom, hogy nem program, de ezért mondtam, hogy közvetlenül lehet a térképre.. :D
na mindegy, nem fogom tovább mondani, ha valaki erre egy másik szolgáltatást használ, akkor használja, ez olyan, mint skypeból facebook chatelni.
Köszönöm.
Feltöltöttem. Csak akkor fogom látni ha a rákeresek a címekre, szavakra amiket írtam hozzá?
Nagyon nem értek hozzá, de bejelöltem,címet adtam.
Mikor lesz majd látható. Ha rákeresek a településemre, mind a google mind a panoramio-n nem látni az én képeim.
Legyek türelmesebb? Minél nézettebb annál előrébb kerül? De ha én se találom meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!