Hogyan tudom növelni az fps-em csgoban?
Figyelt kérdés
HD 7870 2gb vidikarim van és csak 80fps.. nem értem miért2015. szept. 26. 13:33
1/8 anonim válasza:
Az több mint elég. :) Ne nevettesd ki magad !
2/8 A kérdező kommentje:
lehet hogy elég, de mielőtt újratelepítettem a windows-t. 150 fps-em volt. valami probléma csak van
2015. szept. 26. 13:39
3/8 anonim válasza:
A baj akkor lenne ha nem működne, vagy akadna a játék. De mivel semmi ilyenről nincs szó, ezért a baj nem létezik.
4/8 A kérdező kommentje:
Jó akkor úgy kérdezem, hogy mitől zuhanhat az fps -70et egy windows újratelepítésekor. Valószínű, hogy valamit elrontottam, de nem tudom hol keressem a hibát.
2015. szept. 26. 13:43
5/8 anonim válasza:
Driverek rendben vannak ? Frissek ?
6/8 A kérdező kommentje:
Egy drivert tettem fel: AMD Catalyst Centre. Illetve a driver booster segítségével, pár másikat, de azoknak nem tudom a nevét
2015. szept. 26. 13:51
7/8 anonim válasza:
A driverbooster nem az igazi.
Rakd fel mind manuálisan.
Alaplap, vga, hang, stb.
Jah, és nem elég az amit lemezről teszel fel, mert az már korántsem friss.
8/8 A kérdező kommentje:
Asrock fm2a85x extreme4 alaplapom van. Ehhez az X-boost-ot feltelepítsem? Ér valamit?
2015. szept. 26. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!