Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépemhez milyen...

GTANiko kérdése:

A számítógépemhez milyen kontrollert vegyek? Xbox one, PS4, XBOX360, PS3 kontrollert

Figyelt kérdés
Ezek közül azt a kontrollert szeretném amit nehezebb összetörni jobb a fogása(tehát a kezedbe jobban illik és jobban lehet használni)

2015. szept. 25. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Embere válogatja kinek melyik fogás tetszik jobban.

Nekem x360-as van, és eléggé strapabíró. Már páááááárszor leejtettem.

[link]

Innen vettem.

2015. szept. 25. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Fifa 16 játékhoz nem ilyen olyan first person vagy lövöldozøs játékhoz
2015. szept. 25. 20:42
 3/8 A kérdező kommentje:
De melyik jobb ps4 vagy xbox one kontroller?
2015. szept. 25. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
XO-t vegyél az kényelmesebb.
2015. szept. 26. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Xbon one elképesztő kényelmes. AZ xbox 360 szintúgy. Szerintem a ps3 és ps4 kontrollerek nagyon kényelnetlenek.
2015. szept. 27. 01:26
 6/8 anonim válasza:

Xbox360 vagy PS4. Eléggé messze állnak egymástól, tudom, de ez attól is függ, milyen játékot játszol, mert van olyan, ahol sokat kell használni az iránygbokat. Akkor a PS4 a jobb. Többihez Xbox.

Legjobb, ha elmész egy boltba és a kezedbe veszed mindet! ;)

2015. szept. 28. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy lehet összetörni egy kontrollert? Földhöz csapkodod, ha mérges vagy?

Nekem van mindegyik. Kétségtelen, hogy az Xbox One-é a legminőségibb darab, de az RB/LB vállgombokat eléggé elcseszték, rossz a nyomáspontjuk és túl kemények. Egy olyan játékban, ahol sokat kell nyomva tartani (pl. Dark Souls), nagyon fárasztó hosszú távon.

Leginkább Xbox 360-ast ajánlok, abból is a vezetékeset. Vagy várd meg a novembert, hátha a Steam Controller még ezeknél is jobb lesz.

2015. szept. 30. 21:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Ertem koszi
2015. okt. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!