Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Metin2-ben csak egy ablakot...

Roo92 kérdése:

Metin2-ben csak egy ablakot enged megnyitni a játék, mikor nyitanám meg a második ablakot akkor a következő hibaüzenetet kapom: The game Metin2 is crashed!?

Figyelt kérdés
Próbáltam újratelepíteni a játékot, újraraktam a windowst, de semmi sem változott. Valakinek valami ötlete?

2015. szept. 24. 09:26
 1/4 Renegat78 válasza:
Szia! Én 2 hete küzdök ugyan ezzel a problémával,de még én sem találtam rá megoldást. Kíváncsian várom érkezik-e rá használható infó. Próbáltam [GM]-el is beszélni de az is pont akkor nincs mikor szükség lenne rá.
2015. szept. 25. 11:44
 2/4 anonim válasza:
Telepítsd fel a win 10et ha bírja a géped és utána telepítsd újból hogy töröljön mindent. utána menni fog hasonló gondom volt nekem is de már jó.
2015. szept. 27. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
vírusirtó, tűzfal bármi bezavarhat.
2015. szept. 27. 19:02
 4/4 Renegat78 válasza:
Végre,nálam sikerült megoldani a problémát,igaz a hozzá szólás adott hozzá segítséget, KÖSZÖNET ÉRTE! :) A vírusírtó okozta a problémát! Úgy oldottam meg,hogy a Metin2 mappát hozzá adtam a kivételekhez (így a vírusírtó figyelmen kívül hagyja) és így simán fut akár hányszor nyitom meg :) még egyszer köszi a segítséget!:) Jó szórakozást és jó játékot! :)
2015. szept. 29. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!