Milrt van az hogy egy játék nem szaggat hanem inkáb csak ugrik a kép mikor az egérel fordulok mintha kihagyna és ez nagyon iritálo valaki megoldás?
Próbáld kiíratni az FPS értéket (megjelenített képkockák száma másodpercenként) játék közben. (pl. Fraps, vagy Afterburner programmal)
Ha a játékban átlagosan 30 FPS körül van, akkor fordulás közben ilyesmi előfordulhat, - próbáld a grafikai beállításokat csökkenteni, hogy legalább 60 FPS legyen.
Egyébként milyen videokártya és processzor van a gépben, esetleg mennyi memória?
Ja és mi a játék?
intel celeron cpu 2.93 ghz
2 GB ram.
ATI radeon x550
win 7 32 bit-es rendszer
pl: half life 1 leszedtem a fraps-et és szinte biztos hogy nem fps a gond mert 72 fps-em volt kőzben,
aztán itt egy másik játék return the castle wolfenstein ezek ugye nemmostani játékok amugy de ebben a játékban is sok fps van 91. Akkor ujra kellen raknom a gépet xp-re szerintem csak azért akartam mert nemsokára jőn az uj gép és eddig legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!