Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem kapcsol ki a gépem csupán...

Nem kapcsol ki a gépem csupán hallok valamit leállni de a táp megy tovább hosszan nyomom semmi nem történik csak a főkapcsoló segit amit tönkrevághatja a tápot. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
490 Wattos Tápom van....Amikor Szeretném kikapcsolni annyit hallok hogy valami leáll de a led világít és a Táp is megy...Esetleg valakivel nem történt már meg?nagyon kéne a segitség köszi
2010. márc. 14. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem megy tönkre a táp ha a főkapcsolóval kapcsolod ki!

Esetleg az oprendszer ha nem megfelelően állítod le.

Lehet oprendszer hiba, vagy alaplap hiba ha nem kapcsol ki a gombbal. Vagy lecsúszott egy vezeték az alaplapról ami a kikapcsoló gombról megy. De lehet tápegység hiba is.

2010. márc. 14. 09:40
 2/2 A kérdező kommentje:
igaz...táphiba....nagyon idegesitö hiszen mindent kicsérltem minden vezetéket és csinálja a rendszert frissitettem minden...semmi változás holnap viszom vissza oda ahonnan hoztam
2010. márc. 22. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!