Hogyan tudnék leszokni a számítógépről? Ez függőség?
Ha honlapot készítesz és könyveket olvasol, akkor szerintem hasznos, vannak olyanok, akik csak játszanak (nekem is van egypár ilyen ismerősöm)
Mennyit ülsz számítógép előtt? Személyes véleményem szerint napi 8 óra alatt nem függőség.
Amúgy meg lehet, hogy tényleg amiatt van, hogy nem tudsz mit csinálni, keríts magadnak egy hobbit, amihez nem kell számítógép.
Ha szenvedés, hogy nem ülsz a gép elé, akkor inkább gépezz, a hétvége különben is arra van, hogy azt csinálja az ember, amit szeret.
Köszönöm :) Most kicsit megkönnyebbültem^^ Már kezdtem megijedni magamtól...
Hát igen tanulok a gépen mert nyelvkönyveket töltök le és a honlapom csinálom amivel szintén tanulok ha adatokat gyűjtök! Csak az a fránya msn :/
Tuti napi 8 óra alatt van.
Kitöltöttem egy tesztet azt írta hogy még nem függőség de oda kell figyelni. Talán igaz mert ha cask módjával ülök itt attól nem lehet baj igaz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!