Valami jó képszerkesztő?
Figyelt kérdés
Tud valaki valami jó képszerkesztőt ami egy átlag felhasználó is tudja kezelni? Photoshopom volt, de ahhoz nem nagyon értettem.
Legyen benne sok lehetőség, ne csak fekete-fehér, sötétítés, meg ilyesmik.
2015. szept. 19. 22:39
2/6 anonim válasza:
FastStone, persze attól függ, mit szeretnél csinálni. De szerintem ez nagyon jó alapszerkesztésekre, tud csoportosan konvertálni, ingyenes, magyar...:)
3/6 tabaki válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
#2 [link] Ilyesmiket szeretnék, hogy az embert az eredeti képből így ki tudjam "vágni" és beilleszteni máshová , meg amik oldalt vannak azok a csillogós valamik meg minták, hogy tudjak olyat képekre rakni...igazából nem tudom ezeket pontosan hogyan nevezik...:)
2015. szept. 20. 10:42
5/6 anonim válasza:
Ilyenhez a Photoshop kellene gondolom.
6/6 tabaki válasza:
Nem. Ilyenhez bármilyen képszerkesztő megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!