Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Kaptam egy iPhone 4S-et és a régi telefonom memóriakártyájáról át szerentém tenni az iphonera. A gépre átmásoltam képeket,zenéket, de nem tudom átteni az iphonera, mert azt írja ki hogy ,,ismeretlen USB-eszköz". Mit tudnék csinálni? A válaszokat előre is köszönöm.

2015. szept. 19. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
itunest tegyél a számítógépedre. azt "kösd" össze a telefonnal, a memóriakártyát is tedd gépre, és tegyél ki mindent a számítógé asztalára, így nem kell bajlódni az ismeretlen usb eszközzel, ha ez megvan, ha megnyitottad a felteleített itunes-t, akkor "add files to library" és az asztalról beilleszted őket. Aztán "sync" ha elsőre nem megy, próbáld többször, sikerülnie kell. Minden részlet fontos. Türelmet és kitartást hozzá.
2015. szept. 19. 20:46
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. szept. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!