Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Kaptam egy iPhone 4S-et és a régi telefonom memóriakártyájáról át szerentém tenni az iphonera. A gépre átmásoltam képeket,zenéket, de nem tudom átteni az iphonera, mert azt írja ki hogy ,,ismeretlen USB-eszköz". Mit tudnék csinálni? A válaszokat előre is köszönöm.2015. szept. 19. 20:40
1/2 anonim 

válasza:

itunest tegyél a számítógépedre. azt "kösd" össze a telefonnal, a memóriakártyát is tedd gépre, és tegyél ki mindent a számítógé asztalára, így nem kell bajlódni az ismeretlen usb eszközzel, ha ez megvan, ha megnyitottad a felteleített itunes-t, akkor "add files to library" és az asztalról beilleszted őket. Aztán "sync" ha elsőre nem megy, próbáld többször, sikerülnie kell. Minden részlet fontos. Türelmet és kitartást hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. szept. 19. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!