Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert csak 1 magot mutat a...

Makker bolha kérdése:

Miert csak 1 magot mutat a windows a 4 helyett?

Figyelt kérdés

Az a problemam vagyis nem is problema de nemtudom jo e ez igy ? Amikor megnyitom a feladatkezelot es teljesitmenyt akkr ott csak 1 magot mutat: [link] regen a dualcore procimnal is csak igy volt es most a procim beraktam masik gepbe ugyan azz al a windows al mint nekem van es igy mutatja: [link] (ez nem az a gép csak példa) miert van ez ? Meg a masik gepunkon ahol i7 van 8cores ott igy mutatja: [link] (ez is csak pelda)

koszi elore is a valaszokat :)

2015. szept. 18. 17:02
 1/7 A kérdező kommentje:
ja meg meg hogy 8GB ramom van de az integralt evisz 1GB ot hogyan tilthatnam le ? bioson kivul mert ott problémás lenne :/
2015. szept. 18. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom te mit nézel, de szerintem minden oké.
2015. szept. 18. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:
ezt nezem: [link] es a ramot hogyan csinalhatnam meg ?
2015. szept. 18. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:

A diagramot át lehet állítani, hogy ne egyben, hanem külön szálanként mutassa a processzor kihasználtságát.

Jobb kattintás a diagramon és ott a legfelső menüben a második menüpont. (angol Windows esetén ez "Logical processors")

2015. szept. 18. 17:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszike :) es az integraltat hoygan is tilthatom le ha megkerdezhetem ?
2015. szept. 18. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:

A kérdésben az első linkem mutatja hogy magok : 4

Ugyan úgy mint nekem: [link]

2015. szept. 18. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
*linken
2015. szept. 18. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!