Hogyan tudom visszaállítani a fájlkiterjesztést?
Van 3 filmem(eredetileg .avi)amiket kiírtam dvd-re. A filmek meg is vannak a dvd-n csak a fájlkiterjesztésük nincs meg, vagyis a windows csak annyit ír oda, hogy fájl. Már tudom minek köszönhető ez, annak, hogy a neroban átneveztem a filmeket, mindegyiknek a magyar címét írtam oda a fájlkiterjesztések nélkül. Gépről már töröltem a filmeket, fájlvisszaállítók nem is találják:(, letölteni már nem tudom a filmeket mégegyszer.
Hogyan tudnám újra lejátszhatóvá tenni a filmeket?
....vagy a fent leírtakon kívül, még azt teheted, hogy átkonvertálod aviba.
Nekem volt már ilyen , és hiába írtam oda, hogy filmem.avi, a gép lejátszotta, de a dvd nem. Átkonvertáltam a format factoryval aviba, és után már lejátszotta a dvd lejátszó is.
egyszerű.
Kapcsold ki a windowsban az "ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtését"
sajátgép-eszközök menü-mappa beállításai-nézet
Azután ha ezzelmegvagy akkor csak simán nevezd át a filmjeidet úgy, hogy a cím után teszel egy pontot és odaírod a kiterjesztést. pl: .avi, .wmv stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!