Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom visszaállítani a...

Hogyan tudom visszaállítani a fájlkiterjesztést?

Figyelt kérdés

Van 3 filmem(eredetileg .avi)amiket kiírtam dvd-re. A filmek meg is vannak a dvd-n csak a fájlkiterjesztésük nincs meg, vagyis a windows csak annyit ír oda, hogy fájl. Már tudom minek köszönhető ez, annak, hogy a neroban átneveztem a filmeket, mindegyiknek a magyar címét írtam oda a fájlkiterjesztések nélkül. Gépről már töröltem a filmeket, fájlvisszaállítók nem is találják:(, letölteni már nem tudom a filmeket mégegyszer.

Hogyan tudnám újra lejátszhatóvá tenni a filmeket?

2010. márc. 13. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Másold le a merevlemezre, és írd oda a .avi-t a fájlnév végére, vagy társítsd egy lejátszóprogramhoz.
2010. márc. 13. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:

....vagy a fent leírtakon kívül, még azt teheted, hogy átkonvertálod aviba.

Nekem volt már ilyen , és hiába írtam oda, hogy filmem.avi, a gép lejátszotta, de a dvd nem. Átkonvertáltam a format factoryval aviba, és után már lejátszotta a dvd lejátszó is.

2010. márc. 13. 18:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megoldásokat! visszamásoltam a gépre, de windowsba hiába írtam oda, hogy .avi, nem lett belőle .avi :S...total commanderbe sikerűlt. próbából kiírtam dvd-rw-re és így lejátszotta a lejátszóm.:D
2010. márc. 14. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

egyszerű.

Kapcsold ki a windowsban az "ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtését"

sajátgép-eszközök menü-mappa beállításai-nézet

Azután ha ezzelmegvagy akkor csak simán nevezd át a filmjeidet úgy, hogy a cím után teszel egy pontot és odaírod a kiterjesztést. pl: .avi, .wmv stb...

2010. márc. 15. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!