Hogy tudom megnézni hogy nem-e égett ki más, vagy hogy kiegett-e valami?
Figyelt kérdés
Ma délután játszok a számítógépen, megfagy a képernyó, pukkan valami, aztán látvanyosan szikrazik a gép, kisülésnek nincs nyoma a táp picit égett szagú, es forró nagyon Visszadugni nemmerem, most várom, hogy kicsit hidegebb legyen2015. szept. 17. 18:04
1/18 Molyolo válasza:
Ne dugjál semmit vissza.
A táp égett szagú akkor kuka új táp.
Mert ha még be is indul a gép és nem vágott haza semmit a rossz táp még tönkretehet bármit.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem konkretan égett de picit mintha olyasmi...nemtudom nincs ráírva szerintem nem egy nagy márkás táp
2015. szept. 17. 18:21
5/18 A kérdező kommentje:
PFC APPROVED
2015. szept. 17. 18:23
6/18 anonim válasza:
Az nem márka. Az egy cucc ami a tápegységben van(igazából nem teljesen de így legalább érted.)
7/18 A kérdező kommentje:
Qtec táp 500W
2015. szept. 17. 18:39
8/18 Molyolo válasza:
Írd le pontosan milyen alkatrészekből áll össze a géped és kérj tápra tanácsot. A tied ami van hát....
9/18 A kérdező kommentje:
Égett szag alatt nemolyat èrtek.mint mikor a kaja odaég pl
Vegigszagolgattam vizsgaltam mindent semmi se égett ki
Áramból való kihuzas utan 2perccel már neméreztem semmitse
Proci amd phenom x4 4x 3.4ghz
8giga ram 4x 2gb ddr3
Hd 6670 1gb ddr5 vidikartya
2015. szept. 17. 18:44
10/18 Molyolo válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!