Az lenne a kerdesem, hogy mikor a processzorra teszem ra a huttot, hogy ajanlatosabb a pasztat szetkenni a processzoron, vagy egy borsonagysagu pasztat tenni a kozepire es ra a huttot?
Hát erre mindenféle választ fogsz kapni.
Van aki a borsót ajánlja, valaki az elkenést, valaki az X-et...
Én inkább nem ajánlok semmit, csak annyit mondok hogy én nagyon vékonyan elszoktam kenni. A borsós technikához képest kb. -4 fok.
Mivel szoktad elkenni?
Én eddig mindig borsóztam, aztán rányomtam és mozgattam kicsit a hűtőt a rögzítés előtt, de kipróbálnám majd a szétkenést is...
Vannak ezek a kemény rugalmas átlátszó műanyag csomagoló anyagok (a franc se tudja már mi a pontos neve), amibe egereket, pen drive -okat, SSD -ket meg ilyesmit szoktak csomagolni.
Ezek egy részét nem szoktam kidobni, hanem felaprítom kis téglalap alakú csíkokra. Ezt szoktam használni spatulának.
Gyönyörű szépen vékonyan egyenletesen szét lehet vele kenni.
Ha csak úgy kajakra rányomod a borsószemre vagy nem terül el megfelelően. Vagy egy csomót kinyom mellé. Utóbbi fém alapú pasztáknál nem csak pazarlást jelent, hanem még veszélyes is lehet a gépre.
Manapság minden hűtőn van alapból paszta. Egy kis kockányi/környi kenőzsír alapból. Ha lesz rajta (99% hogy lesz), akkor látni fogod, és nem kell pasztáznod!
2#- Bankkártyával próbálkoztam, viszonylag sikerült.
De őszintén szólva az utobbi 3 pasztázást ujjal kentem el (szappanos kézmosás után), és sokkal jobb eredményeket értem el vele mint a borsóval, vagy a bankkártyával. Tudom nem így a "helyes" de eddig semmi hátrányom nem származott belőle.
szerintem lesz rajta, es ha van akkor nem kell tegyek a procira, nem tud semi baj lenni ? :)
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!