Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Iphone 5st vagy gamer pct vegyek?

Nincsközödhozzá kérdése:

Iphone 5st vagy gamer pct vegyek?

Figyelt kérdés

Most megyek és nem tudom hogy inkább iphonet vegyek-e.

Nem tudom, hogy menőe vagy nagyszáme az iphone.

2015. szept. 15. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem tartok valakit azért menőnek mert Iphone-ja van...

Amúgy GamerPC jobban megéri.Iphone szerintem inkább divattelefon de majd mindjár jön egy alamafa és megmondja hogy miért jó...

2015. szept. 15. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Sajnos nincs hozzá közöm, így sajnos nem tudlak befolyásolni döntésed meghozatalában.
2015. szept. 15. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Most megyek és nem tudom hogy inkább iphonet vegyek-e. "

jó ideje mehetsz nem rohadt le a lábad?

2015. szept. 15. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva jó nagy balf***sz aki telefont vesz egy komplett gép helyett.
2015. szept. 15. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak nehogy az legyen, hogy te leszel a Minercraft All-Star 30 évesen, de nőhöz még bottal se értél (és nem is fogsz).
2015. szept. 15. 22:32
 6/9 anonim válasza:
Egyik sem fogja se a testi, se a szellemi, se a lelki épülésedet szolgálni. Úgyhogy vedd, amelyikre jobban vágysz!
2015. szept. 16. 08:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy iPhone 5-n játszani? Háááát..... Jól vagy kérdező? Egyáltalán mit akarsz játszani? Lehet, hogy fake a kérdés, ennyire nem lehet valaki hülye... ájfóóóón úúú-aaaa :O
2015. szept. 16. 20:06
 8/9 anonim válasza:
Hát ... En azt mondom egy jo telefon kell, h mobilis maradj... De az nem az iphone 5 árában kezdődik! Ha spórolni akarsz találsz olcsobbat... Az mar mas kerdes h az iphone 5 árából milyen gamer pc jon ki... Ha a 2 közül kell mindenkeppen választani... Akkor iphone. (mivel fele felébe megszivod. A pc nem mobilis
2015. szept. 16. 20:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Most megyek gimibe azt akartam.
2015. szept. 16. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!