Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma a windows 7 mellé feltelepí...

Ma a windows 7 mellé feltelepítettem a linux ubuntu operációs rendszert és fel osztotta a c meghajtómat. Hogy tudnám vissza állítani hogy az összes tárhelyet vissza kapjam? ( a linux ubuntut már letöröltem)

Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 20:00
 1/4 CspCsj ***** válasza:

Lemezkezelőben töröld az ismeretlen (RAW) partíciókat, majd hozz létre a felszabadult részen új partíciót, esetleg terjeszd ki a rendszerpartíciót erre a területre.

[link]

[link]

[link]

Linux partíció törlésével előfordulhat, hogy a Windows sem fog indulni, de a Windows telepítőlemezzel kijavíthatod:

[link]

2015. szept. 16. 04:53
 2/4 A kérdező kommentje:
windows 7-et ujra feltelepítettem de így is azt írja hogy 14Gb Szabad Terület
2015. szept. 16. 15:23
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Mekkora a rendszerpartíció?

Lemezkezelőben látsz olyan partíciót, amihez nem rendelt betűjelet a Win7 és több mint 1GB-os?

Itt pl. valószínűleg van egy Linux partíció (RAW): [link]

Itt meg maradt szabad hely a merevlemezen: [link]

2015. szept. 16. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget de már sikerült megoldani a promblémámat.
2015. szept. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!