Az lenne a kerdesem, hogy osszeallitottam egy gepet es max grafikan mennenek a 2015 jatekok? Jha es jol vann osszerakva mert meg nem rendeltem meg, jol ossze van kombinalva?
Asus Z170 PRO GAMING,
Socket LGA1151 Procesor Intel® Core™ i5-4690K,3.5GHz, Haswell,6MB, Socket 1150, Box
ramTeamGroup Elite Plus,8GB DIMM, DDR4,2400MHz, CL16,1.2V
tap Chieftec GPS-600A8,600W, ATX 2.3, PFC Activ
NVIDIA GEFORCE GTX 960 OC STRIX,2048MB, GDDR5,128bit, HDMI, DVI, Display Port
(SSD) Intel 535 Series,120GB, SATA 3,2.5''
dehat en nem ertem ezt az alaplapba azt olvastam, hogy ddr4-es ramok kellenek bele... es az nvidia i5 talal bele.. :D nekem nem kell ddr4 de azt olvastam hogy ujabb technologia.. gondolkoztam egy Procesor Intel® Core™ i7-6700K, 4GHz, Skylake-S, 8MB, Socket 1151, Box mert alitolag ez is beletalal...
itt az a baj hogy az asassins creed unity-nak kell i7 proci, meg a wichter 3 nak is...
en fekete pentekkor gondoltam, hogy megveszem mert akkor meg olcsobba jovok ki es van eselyem jobb cuccot venni..
SEGITESZ EGY OLYAN ALAPLAPOT AMI KOMPATIBILIS BELE ?
nekem november vegeig kellene osszealitsam hogy mit vegyek bele...
nekem annyi kell, hogy very hight-on legyen minden 2015-os jatek elkezdve gta5, farcray, asassins creed unity, battlefield.... :D
es hdd is teszek bele egy 500 gigast csak azt nem irtam fel mert az univerzalis az talal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!