Megérné telepíteni a windows 10-et? (+kérdések lent)
Nos, tegnap óta kékhalálokat kap szegény laptopon, és azon gondolkozom hogy megérné-e egy win 10-et felrakni. Először is: Ha feltenném, akkor megoldódna a kék halál?
Ha igen, akkor mennyire futnak a 2008 utáni játékok windows 10-en? Alkalmas annyira játékok futattására mint a Windows 7?
A laptop: Acer Aspire E1-570G
Proci: Intel Core i3 1,8Ghz 3MB L3 cache
4GB DDR3 RAM
GeForce GT 740M 2GB videokártya
Tehát mennének ezen ugyan úgy a játékok mint a Win7-en? Illetve ez orvosolná a kékhalált? Kb. 20 percenként kap egyet a laptop. Szerintem avírus miatt lehet, amit 2 napja benyeltem. Bár elvileg sikerült kiírtani, de az AdBlock Plus így is napi 1000-2000 felugró oldalt tilt le. Szerintetek megérné nekem a Windows 10?

Ha automatikusan indul el a Malwarebytes,akkor segítek neked -> aktiváltad a fizetős próbaverzíót.
Ott rég baj van alapból meg ha valóban ez miatt van kék halál. (Nagy esély a vírus vagy a rendszer össze van már kutyulva..).
BlueScreenView program meg kellene nézni a kék halált okozó dolgot/dolgokat. Ha valóban Malwarebytes (bár előbb hiszem el,hogy az Avast a fő ludas ebbe az esetbe),akkor rakd újra a rendszert,bár lehet így is úgyis az kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!