Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopot vagy asztali gépet...

Laptopot vagy asztali gépet használsz?

Figyelt kérdés
Helló! Laptopot vagy asztali gépet használsz? Miért pont azt? Fontos a hordozhatóság, laptop? Sokat játszol és inkább asztali gép? Ha lehet írjátok le, hogy miért! Én laptopot használok, mert fontos, hogy hordozható legyen és ne foglaljon sok helyet.

2015. szept. 13. 17:43
 1/10 anonim válasza:
Laptop: Fontos, hogy hordozható legyen, és ne foglaljon sok helyet. Egy-két játékot egész jól elvisz ( 30 fps, Ultra, BF3, ilyenek ), ja és kisebb áramfogyasztás. :3
2015. szept. 13. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:

PC.

Olcsóbb..

Erősebb...

És egy átlag PC is alig fogyaszt havonta pár ezret....

2015. szept. 13. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Is-is.

Itthon általában az asztalit 2 monitorral, mert kényelmes.

Munkában laptopt kaptam, szintén +1 külső monitorral használom és hordozom.

De pluszba van nekem is egy laptopom, ha megyek valahova és nem a cégeset akarom vinni.

2015. szept. 13. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindkettőt, de a laptop totál másodlagos. Csak arra kell, hogy ha megyek valahová pár napra, akkor is tudjak netezgetni. Lassan eljár az asztali meg a laptop fölött is az idő, de tuti az asztalit fogom előbb cserélni.
2015. szept. 13. 17:53
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! ja igen, PC-ben a több bővítési lehetőség is jó!
2015. szept. 13. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Én semmibe nem nézem a laptopokat. Itthol 2 is van a családban, de amire ők hordozzák arra a tabletem is jó sőt jobb is. Játékra pedig mindenképp asztali. Nevetséges a 3D telejesítménye az összes laptopnak. Nem is játékra való igaz.
2015. szept. 13. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Is-is, de az elműlt fél évben inkább laptopot, mert többet vagyok a munkahelyemen, mint otthon, és a munkahelyemen csak a laptop a lehetséges megoldás.

Nagyon ritkán játszok, úgy kb évente egyszer veszek elő egy játékot.

2015. szept. 13. 18:16
 8/10 anonim válasza:
Én laptopot használok, amíg nem vettem meg a mostani i7 procis Toshibámat, addig asztalim volt, de mióta megvettem, az asztali gép csak porosodik. Játékra, és netezésre használom. Eddig nem találkoztam olyan játékkal ami ne futna rajta max grafikán, igaz a GTA V-n még nem próbálkoztam, mert nincs hozzá használható felirat, de szerintem az is elmenne rajta. Asztali gép tény hogy kényelmesebb játékra, és kevésbé melegedik, de megfelelő hűtő paddal ez kiküszöbölhető.
2015. szept. 13. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Asztali és laptop. Az asztali gépem vadonatúj és marhaerős, a laptopom pedig 6 éves, Linux Mint van rajta, és leginkább netezésre használom. Van még okostelóm és tabletem is.
2015. szept. 14. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Pc.

Játékra filmezésre stb. szerintem sokkal jobb.

Laptop helyet meg inkább 1 jó okostelefon.

2015. szept. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!