Miért írja ezt a gép? Verifying dmi pool data. Boot error
Ubuntut akartam kipróbálni/telepíteni pendrive-ról. Először egy újabb win7-es gépen. Ott sikerült. (nem telepítettem, csak kipróbáltam)
Ez után egy régi gépen akartam ugyan ezt megcsinálni amin WinXP van, de bootoláskor ezt írta: Verifying dmi pool data... Boot error
Valahogy meg lehetne oldani hogy bootoljon? Itt egy kép is:
XP az továbbra is működik.
1. go to Bios Boot Menu...
2. After setting first bootable device as USB
3. Search for ' USB Mass Storage Emulation type'
4. Default:<Auto>
5. Change it to:<All Fixed Disc>
or something similar
Most így elsőre nem találom az USB Mass Storage Emulation type-ot :/
Majd még holnap keresem egy kicsit, de lehet hogy egyáltalán nincs olyan, vagy csak teljesen máshogy hívják...(?) Google- ben megnéztem képeken de nekem máshogy néz ki a Bios. Így: [link]
Vagy pont azt kéne enabled-re állítani ami a képen van?
(Ha disableden lenne, de ma már nem tudom megnézni)
Az Ubuntut másik gépen is telepítheted, ami akkor jön nagyon jól, ha a gép már olyan régi, hogy USB-ről és DVD-ről sem tud bootolni.
Beteszed a vinyót egy olyan gépbe, ahol erre van lehetőség, és azon telepíted. Telepítés után szépen visszateszed a régi gépben, és nincs gond, mint a Windowsnál lenne.
Ha az XP mellé szeretnéd telepíteni, akkor nem vagyok benne biztos, hogy jól fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!