Hubicska Károly kérdése:
Észrevettem, hogy a fejhallgatóm nem érzékeli az emberek hangját. (pl. :ha videót nézek? )
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 17:08
1/3 anonim válasza:
Mármint nem adja ki azokat a hangokat? Hangkártya beállítás kérdése lehet vagy elromlott. Nekem is volt már olyan, hogy a beszédet nem játszotta le a hangkártya, csak a zenét, pedig annál nem is lehetett állítani, egy áramingadozás után hülyült meg és nem tudtam vele mit csinálni. Kivettem, próbálgattam más hangkártyákat, amik más okból nem váltak be, aztán csak megpróbáltam újra a régit és akkor már jól megint jól működött.
2/3 anonim válasza:
Minden videónál? YouTube-on is?
Nem lehet, hogy maga a videó több hangsávos, a fejhallgatód pedig a rossz sávot kapja (háttérzajok)?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, csak az emberhangokat nem érzékeliés több videónál is megpróbáltam.
2015. szept. 13. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!