Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki ért a Facebook Messengerhez...

Ki ért a Facebook Messengerhez? Légyszi, az válaszoljon!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ismerősnek hétfőn küldtem üzenetet, amit ő azonnal el is olvasott, így a kis színes ikon, és a "látta, hétfő, x:y-kor" jelzés meg is jelent az üzenet alatt.

Pár nappal később ez a jelzés "frissült", azóta azt írja ki, hogy szerdán olvasta az üzenetet. Ez mitől lehet?

Köszi előre is!

2015. szept. 11. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán attól lehet hogy szerdán újra elolvasta.
2015. szept. 11. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hiszen az üzenet már olvasott volt... akárhányszor megnyithatja, attól még szerintem nem lesz "újra elolvasott" .. Hmm...
2015. szept. 11. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Viszont volt egy topik pár napja, és valaki azt írta, letesztelte a tesójával és így működik: ha újra elolvassa, frissül a látta utáni időpont.
2015. szept. 11. 18:06
 4/7 A kérdező kommentje:
aha... hát, ha, ha ilyen tényleg van, az nagyon érdekes. Köszi!
2015. szept. 11. 18:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés ehhez: a "látta időpont" minden esetben frissül? Tehát olyan tapasztalat van-e esetleg, hogy a facebook néha nem frissíti, bár a címzett újra elolvasta?
2015. szept. 13. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én azt vettem észre ha mobilról nézem meg újra az üzenetet csak akkor frissül számítógépről nem.

2015. szept. 13. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. szept. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!