AMD Gaming Evolved?
Figyelt kérdés
ezzel a programmal lenne problémám. vettünk egy új gépet és első windows telepítésnél valahogy a tudtom nélkül rá került ez a program a gépre. talán a driver lemezről (mert mindent kipipáltam és installáltam)
nem kellett regisztrálnom mert automatikusan megtette (összevissza betűkkel számokkal)
most win 10 van, és oldalról töltöttem le a programot mert a driver telepítőn nincs a listában ilyen, de nem jelentkezik be, regisztrálnom kell. pedig ami előzőleg volt használva acc (az automata) azon megszeretném nézni mennyi pont van, mert csak most látom van ilyen pontgyűjtés dolog.
2015. szept. 11. 16:42
1/1 A kérdező kommentje:
megoldottam, nem volt automatikus regi, az emailem segítségével rájöttem a felhasználó nevemre és kértem új jelszót
2015. szept. 11. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!