Baj ha komplett számítógép konfigurációt veszek? (Többi lent! )
Adatok:
CPU:AMD FX-6300 AM3+ max. 4,1GHz alap: 3.5Ghz BOX Black Edition 6 magos CPU
RAM:8 GB DDR3 / 1600Mhz
Alaplap: Asrock 960GM
HDD:3,5" 1TB SATA3,
Optikai meghajtó:Samsung DVD író,
VGA:Nvidia Geforce GTX750 2GB DDR5
LAN (RJ45):Gigabit LAN,
Audio:5.1 csatornás
Gamer fekete ház 8 cm-es, kék LED-es ventillátorral, 500 W 12cm ATX csendes tápegységgel ) a tápegység 500Wos LC-Power
Baj ha pár hónapig ezzel a tápegységgel megy a gép? Vagy inkább vegyek meg mindent külön? (Az úgy nem drágább?)
Előre összerakottat sohasem szabad venni! Még véletlenül sem.
Mert amik benne vannak alkatrészek, nem tudod milyen, honnan kaparták azt össze, az a biztos hogy ha te magad rakod össze a saját gépedet.
lehet venni,de olyan helyről,ahol te a gépbe pakolandó cuccokat tudod változtatni,hogy mit rakjanak,és mit ne rakjanak bele.
így a gép pont olyan lesz,amilyet te szeretnél,és nem kell otthon bajlódnod az összeszereléssel.
Vagy ahogy a 2-ik írja.
Az tulajdonképpen ugyan az amit én írtam, csak nem neked kell beszerelni, hanem beszerelteted, de tudod milyen alkatrészekből van.
pcbolt.eu ról venném a gépet, és azt írják hogy lehetőség van a számítógép egyes konfigurációjának megváltoztatására.
engem igazából a tápegység érdekelne, nagyon baj ha egy pár hónapig egy olcsóbbal használom a gépet?
a tápnál nem az olcsóságon van a hangsúly,hanem a megbízhatóságon.
az LC-Power tápok kis hatékonysággal dolgoznak.
én javaslom,hogy kb árban hasonló minőségi tápot tetess bele.
6. válaszoló
tudnál nevet adni, márkanevet esetleg
ugytom az LC-Power kb 5000 ft, tápra nem akarok sokat költeni, mert azt ugy 3 hónap után úgyis kicserélem
tudok márkanevet :)
FSP,Chieftec,Thermaltake,és ami nekem van - Sharkoon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!