Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ati radeon 4350 hd, vagy Asus...

Ati radeon 4350 hd, vagy Asus ati radeon 4650 hd?

Figyelt kérdés
tudom hogy mindkét vga régi és nem nagy szám játékok terén se, és majdnem hogy ugyanaz, csak arra lennék kiváncsi hogy melyik jobb játékok terén(erősebb) magyarán melyik a jobb :)

2015. szept. 9. 20:54
 1/4 A kérdező kommentje:
am mindkettő ddr2, és 512mb
2015. szept. 9. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
4650 HD, kb háromszor erősebb a másiknál. Hiába, a legtöbb mai cpu igpu-ja erősebb még ennél is. Ha most vennéd használtan, akkor inkább ne. Mai játékoknál kb semmire nem jó.
2015. szept. 9. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
4650 erősebb de használtan inkább R7 250/ HD7750. /minimum ha játékra kell/ Ezekkel a kártyákkal már konkrétumokkal, nagyjából ellehet játszogatni. A géped többi része? Táp?
2015. szept. 9. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:

mindkét videókártya használt és mindkettő itt van nálam. bátyám szekrényébe találtam öket de müködik minkettő.. csak arrra voltam kiváncsi hogy melyik erősebb mert akkor azt rakom a gépembe idéglenesen :) de a 4650-es az elviszi pl. a Prototype 1,dead space 3, és hasonló gépigényűeket??

am a gépem adatai:

Intel core2duo 2.8ghz e7400

4gb ddr2 ram

a vga most jelenleg integrált...

a tápot és a többbi részét a gépnek nemtudom :/

2015. szept. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!