Bekapcsolom a gepem es bejelentkezes utan sotet a kepernyo. Mi lehet a baj?
Bekapcsol, bejelentkezem a rendszergazda fiokba, es fekete a kepernyo, csak az egeret latom. Viszont, ha vendegkent lepek be, bar ott is tolt egy ideig, de legalabb felall a rendszer..
Valakinek van valami otlete, hogy lehetne megmentenem a gepem es a csilliardnyi szemelyes dolgomat rola? :)
Rakd a személyes cuccaidat egy külső HDD-re és húzd újra a rendszert.
Bár ez csak egy ötlet de vegyél a gépbe 2 HDD-t v 1 SSD és 1 HDD-t.
Az egyikre nyomd fel a rendszert a másikat hagyd meg a cuccaidnak.
Így ha máskor összeomlana a dolgaidnak nem lesz baja.
Szerintem jobb mint egy tárat felezgetni.
Am mikor takarítottad ki a gépet utoljára ill raktad fel a rendszert ? Mert lehet h ebből van a gond.
1. Probaltam csokkentett modban belepni, de nem engedte. Windows 8.1 van a gepemen, es az F8 nem akart mukodni sehogysem.
2. Nincs kulso HDD-m, sem penzem most egyre, ugyhogy probalgatom feltolteni oket valamilyen felhobe, aztan sajnos ugy latom nincs mas remeny, csak az ujratelepites.
Egyebkent ket eve kb. hogy megvettem, azota nem volt problemam vele, ugyhogy nem igazan nyultam meg hozza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!