Milyen oprendszert? Intel Core2 Duo 3GHz,2Gb ram, Geforce GT 220 1Gb Videokártya. XP, Vista, Win7? Melyikkel tudnám kihozni a vasból amit tud?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 16:07
11/19 anonim válasza:
Bocsi elírtam igen 32 bit. Viszont a 4 giga ramhoz meg az 1 giga VGA hoz már kell a 64 bit.
12/19 anonim válasza:
az 1 gigás vga hogy jön ide?4 giga ramnál persze hogy 64bit de 1gigás vga-nak tök mind1 hogy hány bites oprendszered van.
13/19 anonim válasza:
Ne szólaljál meg kis butus, ha nem értesz hozzá. Az oprendszer által maximum címezhető memóriába minden beleszámít, a videokártya memóriája is.
14/19 anonim válasza:
kis butus a videókártya nem számít bele :)
16/19 anonim válasza:
Bírom amikor valaki fórumokról,meg újságokból tanul,és akkor megpróbálja nekem bemagyarázni.Érettségim van,számítástechnikai suliban végeztem,mellesleg ez a szakmám is,ezért úgy gondolom nem kéne okosnak lenni.
17/19 anonim válasza:
Elég nagy baj, hogy ebben az országban erről még papírt is adnak az ilyeneknek.
18/19 anonim válasza:
Olvasgass egy kicsit.
Bár a hozzád hasonlókból nem nézem ki, hogy beszélnek két szót angolul.
19/19 A kérdező kommentje:
Gyerekeeeek. Fejezzétek be a discozást. Kiderült, hogy szar a vga kártyám, ugyhogy nem is nagyon örülök a cuccnak. De felesleges vivni, feltettem a 64 bites win7et, egyenlőre barátkozok vele, de kérlek ne vivjatok...
2010. márc. 14. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!