Hova tunt a kártyaolvasó (ikonja)?
Figyelt kérdés
Asus gépem van Vistával. Nemrég leszedtem egy kiegészítot a Firefoxhoz, ami csinált nekem egy virtuális meghajtót (senki se kérte tole, hogy ezt tegye). Toroltem a kiegészítot, a virt. meghajtó el is tunt, de eltunt a beépített kártyaolvasó ikonja is, total commanderben sem jelenik meg, a behelyezett SD-kártyát nem ismeri fel a rendszer. Lehet, hogy a 2-nek nincs is koze egymáshoz, és elbénáztam valamit, mindenesetre szeretném, ha újra mukodne.2010. márc. 12. 15:04
1/3 anonim válasza:
Drivert rakd újra, ha nem segít Format C-vel offold a rendszert és húzd újra de lehetőleg ne a FosPistát!
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy rakjam újra a drivert? Boot aztán ott valahogy, vagy elég elindítani a setup.exe-t? Még nem csináltam ilyet, de gondolom, hogy boot kell hozzá...
2010. márc. 12. 16:11
3/3 A kérdező kommentje:
Mindenfele hozzanyulas nelkul megjelent es muxik..
2010. márc. 13. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!