Mit csináljak? A gépemnek a hangja akadozik. Lehet hogy a hangkártyámmal van a gond?
Első körben én átmozgatnám a hardverösszetevőket. Aztán oprendszer, directX és driver reinstall. Nem tudom, hogy milyen régi a konfiguráció. Ha esetleg régebbi, akkor az is lehet, hogy a régebbi hardver nem szereti az új drivereket, directX-et... Esetleg ha integrált soundcard-ról van szó, akkor egy bios reset is indokolt lehet. Ha ezek nem oldják meg a problémát, akkor valószínüleg hardveres gondod van. Próbálj meg egy másik hangkártyát. Elég olcsón lehet már kapni 5.1-es (96khz/24b) HD kártyákat. Lehetséges, hogy a mostani sem rossz, csak hardverütközés lépett fel. A kedves, aranyos Windows rendszerekre sajnos jellemző ez a betegség. :S Integrált esetén új kártya behelyezésekor mindenképp tiltsd le az alaplapi kártyát.
Remélem tudtam segíteni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!