Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a proceszor meniyre lenne...

Ez a proceszor meniyre lenne elég játékokhoz? nekem most egy laptopom van amibe egy Intel Core i3-2330m 2.2 GHz 2 magos proci van.

Figyelt kérdés

Amivel megvagyok elégedve de most le cserélném egy asztali gépre amiben egy

Intel Core i5 4460 Haswell 3,2 GHz 4 magos procci van,ez elég lenne az újabb játékokra pl. GTA 5 minimum vagy esetleg közepes grafikán?

2015. szept. 7. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy asztali i5 jóformán bármire elég játékok terén, míg a grafikai beállítások minőségéért és a minél nagyobb felbontásokért már inkább a videokártya felelős. Egy normális, kiegyensúlyozott játékos számítógépben a videokártya a legdrágább hardverelem.
2015. szept. 7. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:

nos igen tudom a video kari az meg ez lenne amit bele pakoltak

NVIDIA GeForce GTX 745 4GB

2015. szept. 7. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:

A GTX745 egy OEM kártya és az alsó kategória legtetejét képviseli vagyis nem egy erőmű. A 4GB DDR3 VRAM teljes mértékben parasztvakítás. A GTA 5-höz mondjuk nem kell nagyon bika GPU, de ez a kártya akkor is kompromisszumokra fog kényszeríteni illetve egy i5 mellé szégyenletesen gyenge...minimum egy GTX960 dukálna a gépbe (vagy erősebb).

Ahogy olvastam egy GTX750Ti-vel már egész jól elfut a kérdéses játék, de ez kb 2x gyorsabb a 745-nél. Lájtosabb beállításokkal azért vinnie kell a 745-nek is a GTA ötödik részét...

2015. szept. 7. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen. esetleg majd később le cserélem benne a Vidi karit egy jobb cuccra csak most nem akarok ennél többet kiadni a gépre úgyis 650 euro és még kell venni hozzá monitort..stb ígyis 800 euro lesz és most nekem az autó vásárlása a lényeges. köszi a választ.
2015. szept. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!