Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kívül álló megszüntetheti a...

Kívül álló megszüntetheti a freemail.hu ill. a gmail.com fiókjimat? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Különböző okok miatt a jelenlegi cégnél felmondtam az internet szolgáltatását. A választ egy elég furcsa hangú levélben érkezett meg, melyben többek között az ál, hogy az email fiókomat is megszünteti. Nekem freemail.hu és gmail.com fiókjaim vannak. Ezeket is meg tudja szüntetni?

2015. szept. 6. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy néhány szolgáltató ad saját emailt, pl valami@t-online.hu, és ezek szerint neked is volt ilyened, amit most megszüntet.
2015. szept. 6. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, arra az e-mail fiókra gondoltak, amit az adott cég csinált neked.
2015. szept. 6. 10:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Mind két választ köszönöm. Én is arra gondoltam, hogy az eddigi szolgáltató nem olyan "nagy hatalmú", hogy ezt a két címet meg tudja szüntetnil.
2015. szept. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!